Nosaltres

Compartir

Aquest és un blog personal sobre investigació genealògica familiar que intenta associar fets històrics rellevants però, sobre tot, anècdotes del dia a dia, a la vida dels nostres avantpassats. Interessa saber com vivien, quines adversitats entrebesaven, quins projectes i il·lusions tenien. També interessa conèixer els seus fracassos, per no tornar-los a repetir. I sempre, per descomptat, des d’una perspectiva humana i social més que política.

L’àrea d’estudi es concentra en el nord de la MA (El Verger, Ondara, Setla i Mirarrosa, Miraflor, Beniarbeig, El Molinell, Pego, Dénia…), però també refereix fets aïllats del Comtat de Cocentaina, de la Foia d’Alcoi i de la zona de Guadalest (MB). I, també, alguns continguts tractaran fets ocorreguts a la Vall d’Albaida (El Palomar).

Veuràs alguns posts protegits, són els que alberguen continguts privatius no susceptibles de divulgar en atenció a la seua condició.

Veuràs, junt amb els protegits, posts semblants o molt pareguts. És un blog en construcció y, en conseqüència, aquesta aparent incoherència metodològica desapareixerà amb el temps, segons evolucione la investigació. Pel mateix argument, la procedència de la informació no serà visible (en molts casos) fins que la investigació estiga més avançada i es puguen difondre els continguts.

En els posts encontraràs la reproducció del fet històric o de l’anècdota però molt poca opinió. La idea que es persegueix és que la descripció del mateix fet siga suficientment aclaridora, i no necessite explicacions. Per a això estan els comentaris
En les pàgines del blog si que bolcarem opinió, la nostra i la de tots aquells que vulguen aportar la seua. Fes-nos arribar la teua a avisosdelahistoria@gmail.com

El blog, per altra banda, no té cap de pretensió acadèmica.

Per a contactar contacto@avisosdelahistoria.com