1903 Agost. Crim en la Segaria El Verger

Compartir

A primers d’agost de 1903 uns pastors descobrien en la muntanya Segaria, molt prop de la Cova del Colom, el cadàver mig enterrat (a 2 pams de profunditat) d’una jove d’uns 25 anys, al qual les raboses havien menjat tota la carn del rostre i del coll, impedint la seua identificació.
Els metges que van intervindre en l’alçamentt del cadàver van opinar que el seu enterrament s’hauria produït a principis de juliol i, sense donar més detall, van declarar que es tractava d’un crim “per a esborrar un fet repugnant”.
Fonts provinents de veïns van informar que van veure pujar a la muntanya, a la poqueta de nit d’un dia de la primera quinzena de juliol, a un home i una dona que portaven uns pocs dies en El Verger, dedicant-se ell a la reparació de rellotges i ella a la venda de robes.
A l’alba de l’endemà uns pastors van trobar a l’home assegut molt prop del lloc on es va trobar el cadàver i en preguntar-li que feia tan matí per aquells llocs els va contestar que estava buscant herbes per a completar una medicina.
Aquest home se li va continuar veient pels pobles del voltant en els 2 o 3 dies següents.
El Jutjat de Dénia es va personar en el lloc on va ser trobat el cadàver, instruint les diligències oportunes.
Amb els documents al nostre abast no hem pogut esbrinar si va arribar a aclarir-se el crim.

Encara en investigació Cites:
185- 1903 Agost. Crim en la Segaria El Verger
Las Provincias : diario de Valencia: Año XXXVIII Número 13491 – 1903 Agosto 04
El Pueblo : diario republicano de Valencia: El Pueblo : diario republicano de Valencia – Año XI Número 3214 – 1903 agosto 5 (05/08/1903)
La Correspondencia de Alicante : diario noticiero. Eco imparcial de la opinión y de la prensa: Año XX Número 6861 – 1903 agosto 11

2 thoughts on “1903 Agost. Crim en la Segaria El Verger

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *